Willarina Design

Willarina on pieni suomalainen käsityöyritys, joka toimii Helsingin Käpylästä käsin. Valmistamme käsityönä kauniita ja laadukkaita jättineulepeittoja. Materiaalina peitoissamme käytämme 100%:sta mulesing-vapaata merinovillaa.

Willarina syntyi alkuvuodesta 2019 Helsingin Käpylässä. Intohimonamme on tarjota laadukasta ja kestävää suomalaista käsityötä kohtuuhintaan. Emme suinkaan tingi laadusta, vaan valmistamme asiakkaillemme peitot huolellisesti ja rakkaudella vain parhaista materiaaleista. Tilaamalla isompia raaka-aine määriä kerralla saamme toimittajaltamme laadukasta merinovillaa kohtuulliseen hintaan, jolloin materiaalikustannukset jäävät pienemmiksi ja meidän on mahdollista tarjota peittojamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi toimimme käyttämämme villan maahantuojana ja myymme villaa myös kuluttajille. Toimimme ainoastaan verkkokauppana ilman välikäsiä, näin myös kiinteät kulumme ovat mahdollisimman pienet jolla on toki vaikutusta myyntihintoihin.

Meille eläimet ja eettisyys ovat lähellä sydäntä, ja siitä syystä käytämmekin peitoissamme vain eurooppalaista villaa joka on mulesing vapaaksi sertifioitua. Näin voimme olla varmoja, että villa on tuotettu vastuullisesti eläinten oikeuksia kunnioittaen.

Löydät valikoimastamme useita väri- ja kokovaihtoehtoja. Valmistamme tilaustyönä myös muita värejä ja kokoja yksilöllisiin tarpeisiin. Vastaamme myös mielellämme muihin yritystämme tai tuotteitamme koskeviin kysymyksiin, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut kuulemaan meistä enemmän, ota sometilimme Facebookissa ja Instagramissa seurantaan! Löydät myös blogimme täältä.