Miten Willarina syntyi?

15.01.2019

Nyt kun tämä verkkokaupan alkuhässäkkä on hieman laantunut, voisin esitellä itseni ja kertoa yrityksestäni Willariinasta hieman enemmän. Minä olen Emilia, Willarinan perustaja ja omistaja.

Willarina syntyi itseasiassa melkolailla vahingossa, neuloin ensimmäisen jättineulepeittoni vuoden 2019 alussa opiskeltuani hieman asiasta DIY videoista ja kuvista. Youtuben ihmeellisestä  kun oikeastaanlöytyy ohjeet melkeinpä asiaan kuin asiaan. Ensimmäinen peittoni oli vähän vähemmän laadukasta villaa, kuin mitä nyt käytämme mutta olin siitä joka tapauksessa todella ylpeä. Myös muutamat ystäväni ihailivat sitä ja yllättäen pyysivät minua neulomaan heillekin samanlaiset. Päätin kuitenkin että ystävilleni neulon vaan parhaasta mahdollisesta langasta. Onneksi pienen etsinnän jälkeen löysinkin sopivan villan toimittajan, jolta sain tilattua laadukasta merinovillaa vieläpä kohtuulliseen hintaan, kun tilasin vähän suuremman erän kerralla. Kun olin neulonut ystävilleni peitot, alkoivat myös tutut ja sitä kautta edelleen tutun tutut kyselemään peittoja, ja minähän neuloin kun lankaa oli vielä jäljellä. Kun kysyntää sitten vaikutti olevan enemmänkin, päätin perustaa tämän verkkokaupan, jotta myös muut mahdollisesti kiinnostuneet ihmiset löytäsivät tuotteemme. Ja tässä sitä ollaan.

Alkuun pohdiskelin että onkohan tuotteillemme kysyntää, kun jättineulepeittoja nyt on jo hyvän aikaa vilahdellut sisutusblogeissa ja monet ovatkin sellaisen ehtineet jo hankkia. Mutta nähtävästi ei taida täällä Suomen ilmastossa vielä hetkeen villatuotteiden kysyntä kovin rajusti laskea. Ja kuka tietää, ehkä valikoimamme laajenee myös muihinkin tuotteisiin. Ehdotuksia otetaan siis vastaan :D

Itselleni on tärkeää, että voin myydä laadukkaita tuotteita kohtuullisella hinnalla, eli sellaisella hinnalla mitä olisin itse valmis tuotteista maksamaan. Laadusta tinkiminen ei kuitenkaan tullut kysymykseen, vaan päätin mielummin minimoida muut sivukulut. Tästä syystä verkkokauppa oli oivallinen valinta, kiinteät kulumme ovat hyvin pienet ja tällä hetkellä valmistan peitot kotonani. Suuri osa peittojen hinnasta koostuukin itse villasta, se kun on aika arvokasta ja sitä menee useampi kilo jopa pienimpään peittoomme. Ymmärrän siis oikein hyvin, että joillakin valmistajilla ja brändeillä hinnat ovat jokin verran korkeammat, kun kulujakin on enemmän. Onhan esimerkiksi meidän tilausjärjestelmä varmaankin joidenkin asiakkaiden mielestä kömpelö, kun tavaroita ei voin klikkailla suoraan koriin, mutta sellaisesta verkkokaupasta on aina enemmän kuluja, ja se vaikuttaisi mahdollisesti meidänkin hintoihimme. Myös markkinointibudjettimme on hyvin pieni, arvostammekin todella paljon kun ihmiset antavat meistä hyvää palautetta eteenpäin, puskaradio on kokemukseni mukaan melkeinpä se paras!

Jos nyt olet eksynyt tänne jotain kautta ja luet tätä blogipostausta nyt niin haluan toivottaa sinut tervetulleeksi verkkokauppani blogiin kiittää sinua mielenkiinnostasi. Toivon, että tämä on vasta alkua kaikelle.